6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan Çerez Politikası hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.
Tavukların varsa yağlarını ayırarak başparmak kalınlığında şeritlere kesin...in ...
Yıkayıp, kestiğiniz ıspanakları kuruması için kenara alın. Soğan...in ...
Fırını 180 C’ye ayarlayın. Yumurta ve toz şekeri köp...in ...
Fırını 180 C’ye ısıtmaya başlayın. Kek kalıbın...in ...
Bir fırın tepsisini yağlı kağıt ile kaplayın ve yo...in ...
Suyunu sıktığınız portakalı ve diğer bütün malzemeleri...in ...
Sakıpağa Günlük Süt ve yulafı orta ate...in ...
Fırını 180 C’ye ısıtın. Yağlı kâğıt serdi...in ...
Elmayı ince dilimler halinde kesin. Tercih ettiğiniz ekmeği serçe parmak kal...in ...
Salatalıkları diklemesine ikiye bölün. Kaşık yardımıyla yumu...in ...
Fırını 180°c’ ye ayarlayın. Dikdörtgen pişirme kab...in ...
Bütün hazırlık karışıp, pütürs...in ...
Fırınınızı 200 °C ’ ye ayarlayın. Fırın tepsilerine...in ...
Kırmızı biberlerin başını kesip, çekirdeklerini temizleyin. Bir ızgara üzerinde, ya...in ...
Somonları kâğıt havlu ile iyice kurulayın. Üzerlerini tuz ve karabiberle ba...in ...