1Fırını 180 C’ye ısıtın. Yağlı kâğıt serdiğiniz fırın tepsisi üzerine kiraz domatesleri yerleştirin.
2 Üzerlerine zeytinyağı, tuz ve karabiber dökerek eşit dağılması için elle karıştırın.
3 Domatesleri fırında hafif yumuşayana kadar pişirin.
4 Hazır olan domatesleri ılınması için kenara alın.
5 Seçtiğiniz ekmeği 1 cm kalınlığında dilimleyin ve iki tarafı da kızarana kadar pişirin.
6 Kızaran ekmeğe sıcakken 1 çay kaşığı zeytinyağı gezdirin ve ekmeklerin üzerine seçtiğiniz Sakıpağa peyniri sürün.
7 Domatesleri ekmeğin üzerine yerleştirip üzerini maydanoz ile süsleyin.
8 Tercihe göre tuz ve karabiber ekleyebilirsiniz.
Lezzet Ustası Sakıpağa Hakkında Daha Önce Hiç Duymadığınız Bilgiler