Dönerevi, Sakıpağa Ailesinin 1923’ten bugüne gelen, kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışıyla, ilk olarak 1994 yılında Karşıyaka Çarşı’da hizmet vermeye başlamıştır. Yıllardır devamlılığını sağlayan kalitesi ve hizmetiyle yerini sağlamlaştırarak, Karşıyaka'nın vazgeçilmezi olmuştur.
Türkelli, Menemen'deki Et İşleme Tesisimizde Veteriner Hekim kontrolünde alınan karkas etler işlenerek dinlendirilmeye alınır. İşlenen etlerin, en kalitelisi ve yerli olmasına dikkat edilmektedir. Teknik, hijyenik ve İslami şartlara uygun olarak kesimi yapılmış etler, soğuk zincir altında tesisimize gelir, laboratuar ortamında fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizlerle gıda güvenliğine uyumu incelenen etler sonrasında şubelere sevk edilir.
Dönerevi Şubelerinde, TS EN ISO 22000 HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kuralları doğrultusunda titizlikle ve özenle çalışan Sakıpağa’nın süt ürünleri, sütlü tatlıları ve şuruplu tatlı çeşitleri sunulmaktadır.